2015. október 8., csütörtök

Hogyan növelhetem honlapom látogatottságát 1.rész

A válasz valójában nagyon összetett, azonban több lehetőséged is van. Nézzünk meg ebből az elsőt. Az internet világában több olyan oldal is vár rád, ahol ha más weboldalát megnézed, azért pontokat kapsz. Ezeket a pontokat arra tudod felhasználni, hogy a te honlapjaidat is megnézzék mások. Íme néhány:

Az első a Trafix.hu Nekem nagyon megtetszett, könnyen lehet vele pontokat szerezni és sok látogatót ad a honlapodnak vagy blogodnak. Persze lehet az egy youtube csatorna is vagy egy Twitter oldal.

A második csereklikk.penzforrasok.com Itt jóval nagyon a választék. Lájkolhatsz, Megoszthatsz, Követhetsz Facebook, Youtube, Twitter, Googel és még egyéb oldalakat is. Érdemes kipróbálni. Egyszerre túl sok az informácíó az oldalon ezért figyelni kell rendesen. Ha valamit nem értesz a honlap alján van egy Kapcsolat  link, ott írhatsz nekik e-mailt.

A harmadik a klikkpont.hu teljes másolata az előzőnek. Minden ugyanaz, még az elrendezés is, csak a weboldal neve más. Ha belegondolsz az ötlet nem is rossz. Így több emberhez tud eljutni az ötlet.

A negyedik a klikkek.com. Ez azért különleges, mert ha egy weboldalra kattintasz, akkor nem kell bezárni az adott oldalt, hanem kattinthatsz a következő gombra. Nagyon hasznos, mert egyszerre több oldalt is megnyithatsz.

Mindenki meglepetésére a http://latogatoingyen.hu is ugyanaz mint az előző kettő.

A hatodik egy angol nyelvű oldal easyhits4u.com Ezen az oldalon is megtalálható az a tulajdonság, hogy tudsz tovább menni, nem kell új oldalt betöltened. 

Ha ezekre regisztrálsz és rendszeresen használod, biztos lehetsz benne, hogy a honlapod nézettsége hamarosan növekedni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése